Dokter Koen Parmentier

Dokter Koen Parmentier

Huisarts

Als geboren en getogen Izegemnaar studeerde ik af in 1994 en startte onmiddellijk als huisarts in mijn thuisstad. Tot op vandaag blijf ik nog altijd even gepassioneerd door het beroep van huisarts en geboeid door de verscheidenheid in problematiek bij jong en oud. Sinds 2017 als praktijkopleider en vanaf 2022 in een ruimer samenwerkingsverband hoop ik mijn jonge collega’s te enthousiasmeren en een beter evenwicht te krijgen tussen werk, bijscholing, hobby’s en gezinsleven.

Dokter Shari Vlieghe

Dokter Shari Vlieghe

Huisarts

Al van jongs af aan was ik overtuigd dat ik geneeskunde zou studeren. In 2013 vatte ik vol goesting mijn studies aan te Gent. Na de basisopleiding besloot ik om mij verder te specialiseren in de huisartsgeneeskunde. Het laatste deel van deze driejarige opleiding mocht ik afwerken onder de vleugels van Dr Koen Parmentier. Hierna besloot ik om de praktijk te versterken als vaste huisarts en te ondersteunen in de verdere uitbouw. In mijn vrije tijd speel ik competitief volleybal en breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

Dokter Sarah-Jane Maertens

Dokter Sarah-Jane Maertens

Huisarts

In 2022 studeerde ik af als huisarts aan de Universiteit van Gent. Ik deed tijdens en na mijn opleiding ervaring op in verschillende huisartsenpraktijken. Gezien ik zelf afkomstig ben van Izegem, ben ik zeer enthousiast om mij vanaf oktober 2023 als derde vaste arts bij deze praktijk te vervoegen. Naast mijn werk als huisarts ben ik ook actief als arts bij Kind & Gezin.
Wanneer ik niet in de praktijk te vinden ben, probeer ik wat te sporten en hou ik ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden.

 

Mieke Vallaeys

Mieke Vallaeys

Medisch secretaresse

Mieke kan voor u een afspraak of huisbezoek vastleggen, of een boodschap doorgeven aan de dokters. Zij is het eerste aanspreekpunt voor allerhande praktische vragen en ondersteunt de artsen in heel wat administratieve taken.